blog-salon-frumusete

Tendințe în manichiură pentru vara 2017

Fiecare anotimp vine cu tendințele și stilurile sale în materie de beauty, inclusiv în manichiură. În ceea ce privește vara 2017, aceasta ne surpinde cu modele deosebite de manichiuri, de la culori aparte, forma unghiilor sau metodele de aplicare a ojei. Pentru ca și tu să fii în trend vara asta, îți prezentăm câteva dintre cele mai dorite tipuri de manichiură, care vor conferi mâinilor tale un aspect cool și impecabil.

 

Unghii în culori pastelate

Atunci când ne gândim la vară, ne gândim la soare, plajă și culori. Unghiile în culori pastelate sunt un trend al acestei veri care te ajută să ieși în evidență, fie că alegi un roz pudrat, bleu, turcoaz sau galben pal. Nuanțele de acest tip nu sunt stridente, așa că se asortează perfect cu ținuta ta colorată de zi cu zi, oricare ar fi stilul tău vestimentar.

 

Nuanțe metalice

Fie că este vorba de manichiură, îmbărăminte, încălțăminte sau culoarea părului, ai obervat, probabil, că vara aceasta griurile și argintiul sunt foarte populare. Manichiura în nuanțe metalice este potrivită oricărei femei, indiferent de vârstă și are calitatea de a-ți conferi un plus de eleganță și stil. Cu un inel sau o brățară fină, mâinile tale vor căpăta un aspect impecabil.

 

Unghii rotunde și scurte

Unghii rotunde și scurte sunt în mare vogă anul acesta. Indiferent de culoarea pe care o alegi, unghiile în această formă sunt foarte delicate și pot fi atât casual, cât și potrivite pentru evenimente speciale. În plus, sunt foarte ușor de menținut.

 

Unghii cu modele

Indiferent de perioadă, manichiurile cu modele au fost întotdeauna o alegere potrivită. Fie că alegi un stil minimalist cu picturi în dungi sau forme geometrice, sau că preferi sclipiciul în combinație cu modele florale, unghiile tale vor avea un aspect special și cu siguranță în tendințe.

 

Vrei și tu o manichiură cool pentru vara asta? Te așteptăm la Bella Chic cu multe idei care vor face diferența.

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published.